Skupina za empate in visoko senzibilne osebe – EMPAT SEM

Skupina je namenjena empatom in visoko senzibilnim osebam. Deluje z namenom podpore in opolnomočenja njenih članov za izpolnjujoče in kvalitetno življenje. Skupina je majhna, sprejme do 5 oseb, in je zaprtega tipa, da lahko ponudi varno in zaupno okolje in omogoči tudi individualno delo s posameznim članom.

Po prvem uvodnem srečanju se skupina formira in zapre. Srečujemo se enkrat mesečno, skupaj 8 srečanj, med mesecem oktobrom tekočega leta in mesecem majem prihodnjega leta.

  • V skupini se spoznamo, pogovarjamo, poslušamo, sprejemamo, učimo, transformiramo, delimo izkušnje, nasvete, opogumljamo, tudi jočemo in smejimo.
  • V skupini se naučimo prepoznati in sprejeti našo visoko senzibilnost kot darilo narave, ustrezno ovrednotiti te dragocene osebnostne lastnosti, prisluhniti sporočilom telesa in intuicije ter pravočasno prepoznavati kritično mejo sprejemljivih dražljajev/informacij.
  • Naučimo se tehnike za umiritev in stabilizacijo živčnega sistema ter za zaščito lastnega energijskega polja.
  • Učimo se postavljati jasne meje v odnosu do drugih ljudi. Učimo se vzpostaviti stik in/ali poglobiti odnos s seboj.
  • Naučimo se ustvariti pogoje za pristen stik in duhovno povezovanje z drugimi živimi bitji, prizemljiti se in povečati pretok chi-ja skozi telo, spoštovati svoje posebne potrebe in svojo drugačnost.

Posamično srečanje traja 2 uri. Cena srečanja je 36,00 €.

Nova skupina prične z delom v jeseni 2022. Zainteresirani pišite na e-poštni naslov jasna@vsrce.si. O datumu srečanja vas obvestim.

Lepo vabljeni!