O meni

O Jasni Jeklin

jasna-o-meni

Po osnovni izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica, z opravljenim pravniškim državnim izpitom, sicer pa ženska, mama, empatinja, ljubiteljica narave, tišine in vsega lepega. Moja pot nazaj k sebi in v srce se je začela dobro desetletje nazaj, ko se mi je na življenjski poti pridružilo čudovito božansko bitje, ki mi je vir navdiha, učenja in motivacije. Po srečevanju s terapevtko naravnega zdravljenja Jasno Matjašič me je pot peljala do Romane Kos, mojstrice in učiteljice Usui reikija, pri kateri sem v letu 2016 prejela iniciacijo in znanje za prvo stopnjo REIKI-ja Usuijevega sistema naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja.

V letu 2016 sem opravila delavnico BIOENERGIJA IN RADIESTEZIJA 1.stopnja pri Jasni Matjašič, terapevtki naravnega zdravljenja. Z Bebo Splichal, ustanoviteljico Nove šole za terapevte naravnega zdravljenja in metode “dinamika skupine”, sem se srečala in njeno modrost in uvide občudovala na njenih delavnicah dinamika skupine. Sledilo je triletno izobraževanje v ŠOLI KARMIČNE DIAGNOSTIKE NELI REP – ŠOLA ZA BIOTERAPEVTE (2017 – 2020), kjer sem se izobraževala iz osnov ezoterike in integralne biorgonomije, tradicionalne kitajske medicine (TKM), anatomije in fiziologije, barvne terapije, karmične diagnostike, dela z energijami, reikija, AEQ metode, psihologije (dve leti) in nato opravila še enoletno specializacijo na področju dela s športniki, s podjetji, z entitetami in na področju dela z otroki.

Tekom šolanja sem uspešno opravila tudi izobraževanje po tradicionalnem sistemu Usui reikija (I). , II. in III. stopnje in pridobila naziv Usui Reikist-ka III. stopnje. Večno hvaležna dragima učiteljema Neli Rep in Marjanu Ogorevcu za nesebično predajanje znanja in za stapljanje z izkušnjami, katere brez njune podpore ne bi bile mogoče. Velika zahvala, da sem danes to, kar sem, gre tudi številnim drugim učiteljem, ki sem jih srečala na svoji poti; naj na tem mestu omenim le Shano Flogie, ustanoviteljico Younique šole za ženske in Mychi templja. Ker znanja starih civilizacij, zakoni narave in kozmosa še vedno pritegnejo mojo pozornost, sem od leta 2020 dalje študentka djotiš indijske astrologije in vastuja pri ISA Inštitutu za djotiš in vastu. Vse to počnem s ciljem, da skozi izkušnje, ki jih nudi Življenje, in s pomočjo dragocenega znanja, ki ga predajajo Učitelji, postanem boljši človek.

Opravljena izobraževanja

  • diploma Univerza v Ljubljani Pravna fakulteta, z dne 21.6.1999
  • pravniški državni izpit (potrdilo RS, Ministrstvo za pravosodje, z dne 23.11.2005)
  • diploma I. stopnja reikija z dne 24.09.2016, Romana Kos, Mojstrica in učiteljica Usui reikija
  • holistična radiestezija, dne 22.10.2016, Za Sončke, Jasna Matjašič
  • enoletna Šola za ženske Younique, Certifikat z dne 31.1.2017, Mychi tempelj
  • diploma Šole karmične diagnostike – šole za bioterapevte Neli Rep, maj 2019 (dvoletno izobraževanje)
  • diploma Reiki I, II, III, maj 2019, Marjan Ogorevc, Reiki mojster in učitelj, Neli Rep Šola za bioterapevte
  • diploma – specializacija po programu za bioterapevte karmične diagnostike v šoli NR, z dne 13.6.2020 (enoletno izobraževanje)
  • od jeseni 2020 dalje študentka djotiš indijske astrologije in vastuja pri ISA Inštitutu za djotiš in vastu